2019-07-12
如果你纯粹食装修ge,呢度可以一j。不过如果你系肥牛爱好者,u can stop reading n keep searching other resturant.寻晚约约左3个朋友去食,bk左7点到左唔洗等就即入。员工值得一赞- 从佢地友善ge眼神、整齐ge制服,完全感受到佢地ge热诚;佢地都几有礼貌,耐心解释有咩餐,最后我地简左$258食安格斯牛。系打边炉前,先黎个佢主打ge花胶鸡煲。听个名都觉得正呀!可惜。。。好咸好咸好咸。个花胶整到猪皮味,成煲都系猪皮、洋葱。。。唔紧要,正所谓希望在明天,柳暗花明又一村。我地目的系黎打边炉ge,咁就即叫野食换个汤底打边炉la。打边炉最重要ge除左个炉,仲有肥牛呀!!!!叫左美国肥牛同安格c牛,d牛薄到你夹住录都会跌左唔见,食落去完全冇口感,牛味淡;d虾系梅ge;其他野食就正正常常,埋单$300一位。我只可以讲,如果under $150系可以接受ge。利申:一百到一千ge边炉都食
我只可以讲,如果under $150系可以接受ge。
利申:一百到一千ge边炉都食