2007-06-08
首先,,一坐低叫野食,,叫左煎蚝烙,,鸡(一只),,沙茶牛河,,个waitress手写果张单已经漏左一碟煎蚝烙!!电脑张单又错!!单据如下: 潮式海盐鸡半只 沙茶牛河一碟------------------------------------------------之后叫佢改,,改后之电脑单如下: 潮式海盐鸡半只 潮式海盐鸡半只 沙茶牛河一碟 煎蚝烙一碟------------------------------------------------潮式海盐鸡一只($88) 半只($48),,都唔知话佢识做生意好丫??定系话入单果个人人头猪脑好!!><"半只+半只=$96一只=$88结果上菜时,,系上2碟半只鸡!!真系哑得好紧要!!嬲死人!!叫上菜个人换过碟原只ge鸡上黎ge时候,,落单果个waitress听到,,仲大大声声咁话佢冇落错单,,系入电脑果个人ge错!!(其实佢自己根本落漏左碟煎蚝烙!!)我地话番俾佢听佢其
沙茶牛河一碟
之后叫佢改,,改后之电脑单如下:
沙茶牛河一碟
煎蚝烙一碟
半只+半只=$96
一只=$88
结果上菜时,,系上2碟半只鸡!!真系哑得好紧要!!
我地话番俾佢听佢其实落漏左单,,佢仲要推卸责任咁话:[我明明问左系咪总数两碟,,你地又话系!!]佢讲到好似系我地ge错咁,,之段我地话,,咁你由头到尾都冇同过我地道歉wor!!系系咩态度牙?跟住个waitress就粒声唔出,,一脸不悦地走开左!!
最后,,结账了,,张单一如所料地计左2碟半只鸡!
即系$96!!又要再改过张单!!="=
to conclude,,食物质素一般,,牛河十分油腻,,
最重点ge系..员工服务态度差到冇得再差!!
失望!!!!!!!!!!!!