2019-03-01 212 浏览
上次食过觉得唔错,今日专登走落去食,佢哋嘅车仔面系唔错,啲𩠌好入味,钟意食佢哋啲猪皮萝卜同猪红,不过呢间野啲员工冇论男或女态度都唔好,今日除左手袋外仲拎住其他野,见冇咩人就放低啲野向另一张櫈,点知有个女员工就好串态度叫我空返张櫈出嚟,咁我都狈返住个手袋放大脾再坐入啲,但手抽果袋真系冇晒位放,如果放埋向手袋之上根本就顶住食唔到野。然后个西面女店员又再叫我空返张櫈出嚟话啲櫈唔系比你放野,果刻我真系有啲著著地,但自己明白人哋地方有限要做生意唔怪得人,咁我就话,我都唔知仲可以放边咁你哋有冇地方比我摆袋野啊?跟住西面个女店员就用闹人嘅语气态度非常串咁话:放地下啰!!!我望完个地下之后当然拒绝冇理佢,然后另一女店员就过嚟望到我真系冇办法,佢就话一系你将摆野张櫈推后而,你再坐入啲比返个位出嚟啦。就系咁事情解决左,经过呢件事我决定就算再钟意食都唔会再光顾,反正佢哋亦唔怕冇人帮衬,我亦冇必要比钱买气受。
2019-03-01