2024-05-26 251 浏览
员工态度极差,成个lunch都系咁串人,唔想食完一肚气建议食另一间1. 我同家人一行6人,员工送餐时递个饭去枱正中间ga凌空位置(位置系睇唔到个饭系咩),问我哋xxxx饭系边个叫,我哋未听清楚佢讲咩饭,未有人反应得切,我妹见无人应就话可能系佢,员工无啦啦串我妹系大小姐,然后好态度好差咁扔低个饭。其实你放低个饭喺枱面讲底系咩饭我哋自己会认头,喺呢度食饭都无要求要有咩服务2. 比钱时佢行埋黎一轮咀讲d饭既价钱,边个饮咩就几$,听唔清楚价钱比少左几蚊,黑口黑面伸大手板同你讲唔够,比返够之后到佢找钱又再串一串你。自问一直都系有礼貌既人,我哋叫野食都系唔该前唔该去,见佢未写完都系逐个叫,但就无啦啦成餐饭比佢串,我哋都唔知发生咩事,员工姨姨可能更年期我哋住附近食咗好多年,但近年员工态度真系极差,唔想再帮衬

我哋住附近食咗好多年,但近年员工态度真系极差,唔想再帮衬

2024-05-25