2025-02-22 0 浏览
平日夜晚9点半去食,得𠮶几枱,系都再迫你搭枱,周围仲大把空位,啲梳化又污糟,有油,用湿纸巾抹完成张纸巾黑晒。周围大把位,佢无端端带两位坐隔离,张枱我哋已经放咗一半食物,我哋同个侍应讲,周围咁多枱,可唔可以唔好坐得咁迫,加上张枱又冇隔板,如果搭枱,真系手踭撞手踭咁食,之后个男员工好唔满意咁走开咗。之后有个金发四眼男侍应同长发女侍应讲,坐得唔舒服咪食啰,仲发脾气大力掟嘢。隔咗一阵,个男侍应报复,又特登带第二枱两位坐我哋隔离,其实成个场有好多两位都系坐4人枱,佢偏要带我哋𠮶张,我就知佢想报复。我同佢讲,你个场爆棚搭枱真系冇问题,但周围都系空位,点解要啲客坐得咁迫,之后𠮶两个客都走咗去第二张枱坐,仲要系打横坐,我哋都系打对面坐。金发四眼男侍应唔份气,系咁捉住长发女侍应系度话我哋,仲要大大声话呢度唔俾搭枱架咩,咁嘅态度真系想博俾人打,当然我哋会容忍,无谓同呢啲小朋友嘈。当晚未够10点钟,个金发四眼男侍应已经不停喺门口讲截咗单啦!唔做架啦!我心谂你哋收11点,10点未够就赶客唔做生意,希望佢老板会睇到呢篇食评,认真考虑吓请啲乜嘢质素嘅员工,而唔系请啲倒米嘅员工。

2025-02-12