2023-04-17 617 浏览
排左半个钟头,一入去坐低系bar枱已经听到煮面个位不停讲粗口及色情用词和旁边的同事高谈阔论;又不停怨天怨地,埋怨有其他客人投诉佢哋服务差,话自己冇收加一,要服务唔该去楼下座银,觉得冇收钱都可以服务态度差? 之后我成餐饭就不断听佢大声话自己几钱人工,可以供层万八蚊既楼,极度骚扰。另一个渌面既员工除咗不断同上面个条友倾计之外,佢每次渌完个面拎起fing干啲面既时候将啲水fing哂落我到,有次仲有条面飞过嚟,同佢讲又唔认人,净系挂住倾计,极度过份。仲有间餐厅既经营手法好有问题,我排紧队就要比埋钱先,你话我下一枱入去都算啦,我前面仲有十几个人你都要收我钱先,仲要乜都卖晒,但入到去上述个两条友又自爆其实仲有货。总之极度不满,冇下次。

总之极度不满,冇下次。
2023-04-14