2023-07-22
铜锣湾的这家咖啡店在几年前光顾过一次,🤔𠮶阵时佢唔系喺地舖,今次行街经过就再次造访,🤗依然感受到它提供价格相宜同有质素嘅食物。⭐️Brunch (早午餐) - 🥦烤澳洲西兰花大啡菇水波蛋酸种多士加猪肉肠这道菜品堆叠著🍞酸种多士、🥑牛油果蓉、🥦烤澳洲西兰花和🥬其他新鲜蔬菜,让人尝到不同的口感。大啡菇香气浓郁,🍳而流心蛋的蛋黄汁更是为菜品增添了另一种味道。另加嘅德国肠都好高质,这道菜色的味道更加出色。🤤⭐️明太子忌廉意粉乌鱼子如果钟意明太子嘅话一定要食呢个!😍大推!浓郁的明太子香味,🌶️稍微带点辣味,令人回味无穷。配上干脆的紫菜丝和粒粒分明的乌鱼子,享受到不同的口感。👍🏼⭐️英式炸鱼薯条经典的菜式吧,冇人唔钟意,🐟呢到嘅鱼肉块炸得外脆内嫩,🍟搭配上粗大的薯条。本来作为小食嘅呢道菜,我见到另一枱嘅男生当主食咁食🤣。绝对系大份好食!⭐️期间限定的西柚梳打🍊不仅味道清新,外观更加系打卡able❤️。⭐️柚子乌龙茶🍊健康的饮品,如果柚子味道能再更浓一点就再好啲。👍🏼总的来说,呢间算系铜锣湾少有嘅性价比高,又有舒适的用餐环境嘅一间咖啡店!
另加嘅德国肠都好高质,这道菜色的味道更加出色。🤤
⭐️明太子忌廉意粉乌鱼子
⭐️英式炸鱼薯条
⭐️期间限定的西柚梳打🍊
不仅味道清新,外观更加系打卡able❤️。
⭐️柚子乌龙茶🍊
健康的饮品,如果柚子味道能再更浓一点就再好啲。