餐厅: 星月樓
资讯:

2022-06-12 1162 浏览
之前食过觉得点心精致所以今日放假一个人来食,一个人要搭枱我预左ok既 心谂有隔板隔住都ok,去到已经好古怪 A飞系专for 1位用 B飞就系2-4, ok等左15分钟到就有位,服务员安排左一张二人长方枱俾我!个食客原本两位改一位 所以塞我落去坐!喂大佬,张枱一米都冇,中间又冇胶版!枱面仲有套用过既位!会唔会太过分?同茶餐厅搭枱卡位冇分别,好想知其他一位既客人系唔系会搭去一家7口果d枱,一日张枱唔够8位都隔硬塞d客入去,唉算啦,谂住食完快走算啦,举手揾人,我想叫茶,落order,要套新既setting呀!举极都冇人理你架!我想讲我坐216号枱,门口第一张,Receptionist你安排得呢张咁既枱俾我,你可唔可以安排埋套新既setting同茶俾我真系太嬲所以走人!唔会再来!老实讲!你地班前线真系浪费晒班厨房点心师傅既心机,佢地既野好食、精致,但因为你地operation既问题令到d客唔再来。
2022-06-12
午餐