2020-05-21 731 浏览
间餐厅应该系长期唔够人手,喺舖面嘅5只手指数得哂,收银嘅有时做埋其他野。座位安排方面,就算叫到我,佢地都未揾到位比我地坐,企住喺到等。同埋我地洗完碗筷同留底嘅大盘、点心笼同埋碟都长期冇人清理,成张枱变得好逼。听到附近食客想要碟辣椒酱,但系过咗好耐都冇人拎比佢......食物方面,我地叫咗个Lunch set($98),佢可以拣两个指定嘅饭/粥/肠粉+两份点心+菜。今次叫咗凤爪排骨饭+农家肉饼饭+京式小笼包+酥皮叉烧包+白灼时蔬,连埋茶钱,冇加一,就总共$112 。份量系够嘅,但味道好普通,唯一叫做好食嘅可能系个酥皮叉烧包,不过略嫌佢太甜。虽然地理位置好方便,但系论服务态度同食物质素真系唔多ok,如无意外,下次唔会再嚟呢间餐厅。希望间餐厅可以改善吓。
2020-05-13