2016-08-14
本身谂住带亲爱的去亚士里道食好西,点知佢忽然话想食放题,杀我一个昔手不及,好彩比我见到个二拉架食住「放题」!上左1/F, 完全唔知呢度原来有间放题,夜晚时段唔多人,又够静,岩晒一路食一路倾,食物款式唔多但觉得都够食。有饮品柜比你自助拎野饮,奶茶都有几特别。佢地落单方式比较环保,系自己写食物篇号落+件数喺落单纸。刺身:荣螺&马刀贝- 好爽口,返啅左1次三文鱼 & 油甘鱼-新鲜唔腥八瓜鱼片- 薄身多汁荣螺&马刀贝- 返啅左1次牛舌- 唔错,表面煎香,肉够稔。鳗鱼寿司-鱼身比想像中大块。菠萝-甜。八瓜鱼-大只。茄子-正常够稔。猪软骨-萝卜够入味,猪软骨够稔。天妇罗都ok但无比天妇罗汁我地:南瓜-好脆口。香蕉-几得意,一试无妨。炸物:芝士年糕& 芋头年糕- 馅料份量适中,太多的话会腻,所以每样试一粒算。其余:鸡软骨-有咬口。芝士丸-烧香左爆汁几好味。多春鱼-正常。鸡冀-算大只多肉。日本蕃薯仔-清甜易食。最后去自助雪糕柜拎雪糕食。整体呢个价钱有放题,而且唔使比人赶、坐得又唔迫,算几抵。
佢地落单方式比较环保,系自己写食物篇号落+件数喺落单纸。 刺身:
荣螺&马刀贝- 好爽口,返啅左1次
三文鱼 & 油甘鱼-新鲜唔腥
八瓜鱼片- 薄身多汁 荣螺&马刀贝- 返啅左1次 牛舌- 唔错,表面煎香,肉够稔。
鳗鱼寿司-鱼身比想像中大块。
菠萝-甜。
八瓜鱼-大只。
茄子-正常够稔。
猪软骨-萝卜够入味,猪软骨够稔。 天妇罗都ok但无比天妇罗汁我地:
南瓜-好脆口。
香蕉-几得意,一试无妨。
炸物:
其余:
鸡软骨-有咬口。
芝士丸-烧香左爆汁几好味。
多春鱼-正常。
鸡冀-算大只多肉。
日本蕃薯仔-清甜易食。 最后去自助雪糕柜拎雪糕食。整体呢个价钱有 放题,而且唔使比人赶、坐得又唔迫,算几抵。