2024-07-08 434 浏览
母亲节去左食放题庆祝,座落荃湾大鸿辉嘅 御满屋日本料理 ,有成7000尺咁大,仲全新升级左,环境阔落之余,食物仲多咗好多特式花款!有惊喜之余,又满足到为食tummy😋,仲好容易食返回本!我哋拣咗套餐A* - 77品,可以无限任点、任食两个钟;刺身、寿司、串烧、炸物、一品料理、甜品、雪糕、多款酒类饮品。早割5:00时段$248 +10%,星期六、日、公众假期及假期前夕$258 +10%。========= ========= ========= ========食物:⭐️⭐️⭐️⭐️以下「👍🏻」为👧🏻酒粒B推荐食物!❤️设有QR code自助点餐🧡出边有前菜小食区有:蟹子👍🏻、烟鸭胸、沙律菜、蟹棒丝、螺肉、泡菜、等💛冻海鲜区:冻蚬、冻螺、青口、麻辣鱼皮👍🏻🍿爆谷机👍🏻、薯条、薯角、炸鸡块🐮北海道8.0牛乳软雪糕 + 自助配料👍🏻🐟刺身: 总共有15款,阿根廷大赤虾🦐👍🏻、帆立贝👍🏻、泰式冷鲍鱼、北寄贝👍🏻、赤贝👍🏻、荣螺👍🏻、吞拿鱼、三文鱼腩👍🏻、油甘鱼、甘虾、希灵鱼,等👩🏻:摆盘精致,每一盘刺身都系摆得好靓,大赤虾出边卖成$40只,又大又鲜甜,真系要食返够本!帆立贝大大只,唔会孤寒!整体都鲜甜无

我哋拣咗套餐A* - 77品,可以无限任点、任食两个钟;刺身寿司、串烧、炸物、一品料理、甜品、雪糕、多款酒类饮品。早割5:00时段$248 +10%,星期六、日、公众假期及假期前夕$258 +10%。

食物:⭐️⭐️⭐️⭐️

以下「👍🏻」为👧🏻酒粒B推荐食物!

❤️设有QR code自助点餐

💛冻海鲜区:冻蚬、冻螺、青口、麻辣鱼皮👍🏻
🍿爆谷机👍🏻、薯条、薯角、炸鸡
🐮北海道8.0牛乳软雪糕 + 自助配料👍🏻

👩🏻:摆盘精致,每一盘刺身都系摆得好靓,大赤虾出边卖成$40只,又大又鲜甜,真系要食返够本!帆立贝大大只,唔会孤寒!整体都鲜甜无腥味!

阿根廷大赤虾

刺身

🍲一品料理:有十多款,款款都有水准!👍🏻
鲍汁烩花胶、姜葱花蟹👍🏻、瑶柱海皇粥、古法羊腩煲👍🏻、竹笙瑶柱蟹肉羹、麻辣小龙虾、和风牛柳粒、莴笋炒虾球、雪花牛锅、日式蚝锅👍🏻
👩🏻:御满屋嘅主打,女仔梗系要食多啲花胶,好厚肉,花蟹姜葱味超入味👍🏻正!羊腩好腍。

蒜蓉烧生蚝

一品料理

🍢烧物:共13款,唔会Hea做,真系要留肚食!
西京比目鱼👍🏻、蒜蓉烧生蚝👍🏻、烧菠萝、盐烧牛舌、汁烧帆立贝、烧纽西兰羊䯃、蒲烧鳗鱼、和风牛柳粒…等
👩🏻比目鱼鱼油甘香嫩滑要encore,烧生蚝大大粒,绝非沙律酱味👍🏻,真系要叫返一打
👧🏻钟意烧菠萝,烧海虾都好美味!

🍤炸物/天妇罗,共11款
有虾天妇罗、秋葵、南瓜、吉列炸蚝、地瓜球👍🏻、椰汁流心球👍🏻
👩🏻👧🏻我地钟意食香口嘢钟意食炸虾、炸蚝炸到脆卜卜,地瓜球里面有流心芋蓉系私心推介❤️!

天妇罗

🍣创作寿司及手卷: 多达10几款
👩🏻:回本梗系要食佢哋嘅手卷,海胆唔腥鲜甜
特别嘅有榴梿加州卷、火炙酱烧蚝手卷👍🏻龙虾膏赤虾寿司👍🏻、火炙海鳗鱼寿司

创意寿司

🍻🍷🥤🧋🍹 🍻🍷🥤🧋🍹
🤩而饮品方面简直系无敌级多选择!

🍺成人区,简直系🤩酒类天堂,同班friends去放题顺便happy hour 绝对抵过落酒吧饮🗣️🍻!
日本麦啤酒👍🏻、泰象啤、梅酒👍🏻、红、白酒、清酒

其他饮品方面,我就私心推介出面水吧,有佢哋嘅特调饮品好好饮! 蓝糖荔枝梳打-呢杯最好饮荔枝梳打好香好清新,紫背天葵白桃梳打- 口味类似Pina Colada有椰丝菠萝香味
当然仲有一般嘅汽水、韩国汽水、阳光维他有得解都有!任君选择!

特调饮品

讲到甜品喇!🍰🧁🍨🍧
有齐两大王牌雪糕品牌,Häagen-Dazs同Movenpick😍任食点可以错过!
竟然仲有澳洲坚果新口味,仲有一系列韩国雪条,好特别嘅蓝战士雪条,小男孩一定好钟意!甜品方面有马卡龙、小泡芙、曲奇饼、芝士蛋糕、布甸、应有尽有!
由于我哋食量有限,已经饱饱,不过都要番杯北海道牛乳软雪糕,仲有食返盒Movenpick先至走!👍🏻 当然仲忍唔住食埋西瓜同蜜瓜,鲜甜多汁,作为结尾真系最正!

2000 浏览

雪糕

总结: 每款食物都系一口一啖,可以每款食物都浅尝,适合花心人士,所有落单嘅食物都超快送到,完全没有漏单情况值得一赞!全部职员都礼貌有礼,非常有效率咁过嚟收碟,用餐过程我哋都好满意👍🏻!

🎂同场见到有人喺度庆祝生日,佢哋有生日优惠,增加时段四位免费送蛋糕,下次朋友生日真系可以过去,好好庆祝一下!

温馨提示,记得提早book定枱订位!

2024-04-28
阿根廷大赤虾