(非会员)
2007-12-28 1 浏览
我十二月廿六日去,其实系一星期之前订枱,订九点,因为佢哋话会分段,唔系就要六点或者六点半,圣诞都有DBS任食的。去到好多人,我哋八点九去,因为佢哋话迟咗五分钟都唔留枱。不过算啦,见到人山人海。今人系带男友父母及麻麻及细妹食,订了六个人,我笕得都坐得几迫,同埋落单时啲侍应真系好忙好忙,其实人人都叫紧柯打,因为基本上大家都同一时间入嚟嘛。我哋就觉得ok啦,除咗细妹叫咗三次芝士肠,最后都只系比得三条佢,及麻麻叫咗三次鲍鱼菇,最后系售罄无到外,其实都叫做ok啦!我个人就觉得你付出啲乜食返啲乜系好理所当然,我要食得好,要高质素的,又一定唔会拣任选任食;咁每人都系一百三十蚊,我就觉得系个超合理的价钱!^^