2018-07-03 1329 浏览
佢之前系牛头角既时候,而经好想试,但港岛人觉得有d d远。之后知道佢搬左去石塘咀,就去试试😍。 上网做左D工课,原来佢系一队本地独立乐队开既餐厅! 成个装修styl 都好minimal ,再放D 香港vintage 野! 本身谂住食装修!!! 扮下文青!! 点知!! D 野食黎到!! 艺术品一样!! 但佢D野食唔系得个样架!! 食落真系好好食,好有心整既野食😍!!waiter 们都好融入这个文青气氛,好有慢活既态度,唔会好chur , 但又唔会慢到令你炆既。😍系一个chillax 既好地方! 系繁忙既城市,走落佢既地牢,慢活地食一个艺术品一样既一餐!好值得!! 当然如果你番工lunch time 要1个钟头内番到公司,我就唔推荐啦!!