之前行一田的时候已经被野郎蒸烧肉的香味吸引左,今日再行一田终于忍唔住要试,试完后我同朋友都激赞,真心冇浮夸,可以媲美酒店的水准。一入到去系自己系menu 纸点餐,石烧牛舌芯-姐不是牛舌控但见好多好评关于野郎蒸的牛舌芯,点都要试下!食完第一啖已经被俘掳了,可以话姐系香港食过头2名的牛舌-师傅切得厚薄适中,绝对不是出面烧肉铺的薄切,每一块都系爽口弹牙到不得了-够厚度有口感,仲好多汁!牛味好出,唔系个种雪到冇哂牛味的质素-套餐配了面豉汤同沙律,再加个薯蓉,食材全部都好新鲜石烧美国精选肉眼-师传的手势真系呢块肉的灵魂,烧到一面焦香,但又不会过熟,利用石烧的温度锁住肉汁,切开入面仲系小红的-成块肉完全唔韧,牛味好重,同样超级juicy,食得出块牛本身来货都系优质扒- 加埋烧过的大蒜一齐食,每一啖都好满足** 牙韱系要黎托住块厨房吸油纸,好细心,惊啲油会弹到件衫,值得一赞👍🏻

一入到去系自己系menu 纸点餐,

石烧牛舌芯
-套餐配了面豉汤同沙律,再加个薯蓉,食材全部都好新鲜

薯蓉

石烧美国精选肉眼
- 加埋烧过的大蒜一齐食,每一啖都好满足

薯蓉