2022-08-09 729 浏览
今日求其同班同事入左十胜牛食饭,我哋尽量每样叫啲试下~我觉得麻麻地,但价钱唔算太贵,都过得去ge~反卷冇咩特别, 2款三文鱼都冇乜鲜味,不过不失,虾反卷都系普通的味道,冇特别要求都正常ge~唐扬炸鸡切开咗一半嘅炸鸡, 普通炸鸡,冇咩特别😢炸鸡软骨都系超普通,都冇咩特别牛舌麻麻地,唔知食紧啲咩🙃日式煎饺子超市货色,唔值得食😢鳗鱼炒饭都算正正常常了😂唔算太差紫薯脆薯饼其实就系紫薯蓉炸咗嘅薯饼,大家都可以幻想到😁网烧牛扒劲垃圾, 佳宝货色,有松肉粉同埋普通腌过嘅味道😰整体嚟讲,都觉得冇咩特别, 如果平平哋一餐都冇咩所谓,如果要求高嘅话呢间餐厅就唔适合你哋啦😂😂今日我哋五个人食,呢度加埋人均$85,价钱比还好,唔太贵,都算多野食,只系味道麻麻🙃🙃🙃而且店员服务态度麻麻😐😐😐#十胜牛 #香港特色 #日本 #日本菜 #观塘美食 #九龙湾美食 #启德 #黄怪兽 #黄怪兽觅食 #食好d食平d #食好西 #食食食 #hk90s #hkfood #hkfoodie #foodie #foodblogger #foodiehk

反卷

唐扬炸鸡
切开咗一半嘅炸鸡, 普通炸鸡,冇咩特别😢

炸鸡软骨
都系超普通,都冇咩特别

牛舌
麻麻地,唔知食紧啲咩🙃

日式煎饺子
超市货色,唔值得食😢

鳗鱼炒饭
都算正正常常了😂唔算太差

紫薯脆薯饼
其实就系紫薯蓉炸咗嘅薯饼,大家都可以幻想到😁

网烧牛扒
劲垃圾, 佳宝货色,有松肉粉同埋普通腌过嘅味道😰

而且店员服务态度麻麻😐😐😐

• 冇野推荐