2018-06-17 521 浏览
去听演唱会前最好就系喺尖东食饭先,食完行去红馆就啱晒!呢间车仔面又系朋友介绍,话好好食,所以试吓啦!排队戈阵姐姐畀左点𩠌纸我地先填好,填好左会即刻收。每样𩠌都唔同价钱,款式比较特别,原来车仔面都有分子料理!排左15分钟左右就有位,坐低唔够3分钟已经有野食,好快!不过原来全部𩠌都系分开上,唔怪得咁快!先讲两个汤底,一个系瑶柱浓汤底,瑶柱味好香,感觉好滋补,另一个系黑松露汤底,个人认为黑松露可以再浓d。肥牛肉 ⋯ 甜甜地,酸酸地,算稔,无特别龙珠甜酸斋 ⋯ 绿色粒粒味道似奇异果?甜酸斋细细粒,脆脆地,但唔够酸黑松露芒果分子蛋 ⋯ 无睇介绍以为真系只蛋,原来系入面有芒果汁既野,穿左块膜就真系饮紧果汁咁,好特别口水鸡中翼 ⋯ 鸡翼本身无咩味,全靠上面既辣酱,尚可以总括而言,呢度价钱比出面贵,虽然款式新颖,但我都系钟意传统车仔面多d!😁

肥牛肉 ⋯ 甜甜地,酸酸地,算稔,无特别

口水鸡中翼 ⋯ 鸡翼本身无咩味,全靠上面既辣酱,尚可以