2014-12-09 962 浏览
门口等咗劲耐先有得入,原来系因为出菜慢, 等到颈都长嘢食都仲未嚟。我见隔离台仲惨, 疑似漏单, 见佢哋前后催咗3次其他嘢食晒个紫菜卷都仲未嚟。 我哋都有嗌紫菜卷,系吞拿鱼味果只,又系等劲耐。唔知系咪周末,师傅包紫菜卷包到双手冇力,个紫菜卷松泡泡的,一夹就散,仲有啲吞拿鱼系就咁唧啲吞拿鱼沙律酱上表面。成个卷冇味,好似食白饭咁,明明外皮有芝麻但完全冇芝麻香。讲返开头果碟泡菜,睇得出系自家制,一食就知系新腌嘅,出晒水,唔酸又唔辣。我已经系唔食得辣嘅人都觉得佢唔辣,真系冇眼睇。年糕饺子汤量少,得4粒饺子,个汤底我唔识形容,好似调味粉加水咁。千祁唔好嗌炒杂菜粉丝,大伏嚟。可能系唔啱我口味啦, 兜粉丝超甜劲多油:最后仲嗌咗个泡菜煎饼, 又系冇味㗎,又唔咸又唔辣,想点?到讲吓环境,场内疑似满布小苍蝇。我哋一路食一路拨空气, 我见侍应周不时也有拨佢哋兜泡菜。枱与枱空间太窄,根本不能通过, 次次有人出入都要移动张枱。厕所唔算污漕,但系劲窄,若坐底会顶脚呀。
炒杂菜
最后仲嗌咗个泡菜煎饼, 又系冇味㗎,又唔咸又唔辣,想点?

枱与枱空间太窄,根本不能通过, 次次有人出入都要移动张枱。
厕所唔算污漕,但系劲窄,若坐底会顶脚呀。
2014-11-22