2010-05-28 36 浏览
去到附近搵唔到食咩好, 於是就試一試LEE間"群眾小炒王" $18紅燒翅~~~ 唔錯啊~~ 幾足料, 而且夠熱, 不過真係幾細碗啊~~~椒鹽九肚魚, 唔知點解就唔似平時食開O個D椒鹽九肚魚, 一咬落去好LUM囉~~~而且個表面又唔夠脆口.........唉~~~ 失望, 仲話自己係小炒王~~~沙拉骨, 好似都係LEE度幾出名o既, 可惜又係失望而回, 因為d肉太肥膩啊~~~ 而且唔夠味, 得d沙律醬頂住~~~ 點解可以咁嫁???最好味居然係金銀蛋菜, 哈哈, 都係食多d菜好 起碼lee樣菜夠味道, 而且亦係一貫食到o既味道!!! 唔會嚇餐死conclude, 我係唔會再去, 因為lee度價錢又唔係平, 但又唔似佢個名咁, 咁有鑊氣~~~~~唉~~~
去到附近搵唔到食咩好, 於是就試一試LEE間"群眾小炒王"

最好味居然係金銀蛋菜, 哈哈, 都係食多d菜好

翅???
椒鹽九肚魚