2024-09-01
话说我同朋友透过openrice订座,6点入座有8折优惠。我地入座时虽然无人,都有讲订咗位,落单时confirm问系咪有8折,男职员有用电话影低相关证明,佢话7:30前埋单先有8折。但系到我地食饱时,举手同一位女职员讲埋单,佢话好呀就走咗入水吧,我地等咗好耐都冇人嚟,再举手同开头嚟影证明嘅𠮶个男职员讲埋单,佢先同我地讲要出柜枱埋,我同朋友即刻话:「啱啱又唔讲?」好似想拖我地钟咁,因为𠮶阵就嚟到7点半。去到柜枱,佢印咗张单系无计8折!!!好彩我有认真睇单,我问:「唔系有8折?」佢就问我:「你系x小姐?」先印张有8折嘅单俾我,感觉十分之唔老实!!!因为佢系有嚟影我地张8折订枱证明,亦讲得出我地姓乜,但偏偏一开头就印张无8折嘅单俾我地,根本就系搏我地唔睇单!!!奉劝大家一定要check单!讲返食物,我地叫咗招牌金边粉、烧猪颈肉同香茅青苹果茶。招牌金边粉材料都几多,汤底味道有dd苦。烧猪颈肉上菜时会有2秒喷火,味道正常,但比较细块。香茅青苹果茶无乜苹果味,好淡。总结而言,唔会再嚟。
总结而言,唔会再嚟。