(非会员)
2005-06-19 26 浏览
我和朋友之前看过这里的食评,见到呢间餐厅唔错,所以便一试。去过之后都几失望。首先d 野唔系特别好食,都系马马地,而且价钱都唔系好抵,只属一般。我觉得最唔抵系个d野食其实都系平价货,最讨厌是那个咩鬼焗薯,大碟兼唔难食!!!最差系呢碟,其他都入得下口既!至于阿sue都算Nice既,不过我地就唔系好钟意佢成日走入黎,有时都系想静静地倾下计都唔得。我地有叫过佢唔好成日入黎,但佢都系咁。佢成日走入黎问d野岩唔岩食,我明白佢关心客人口味,但其实过份咁做我会觉得好烦好讨厌。(更何况我地已经再三叫佢唔好成日入黎或者入黎前敲门,但佢都唔听)。最后想讲既系,我地其实send 左好多次email 比佢,但佢成日唔覆,本来都唔想帮衬,只系我个fd想试新野,我地先不断打比佢,佢先肯回应我们,我觉得需要改!Sorry 阿sue,我知你好忙,但我都希望你会明白我们感受。
我和朋友之前看过这里的食评,见到呢间餐厅唔错,所以便一试。