2021-08-23
老老实实真系纠结左好耐写唔写呢篇食评好🥵基于食到唔好味嘅野食真系可以好影响全日心情φ(´ι _` )希望见到篇文嘅大家,下次试新野(特别系冇见过人推荐嘅餐厅)真系真系要三思🥲个日原本想去食丽江的,但无奈真系太多人喇,我同朋友就谂住转plan🤔见到呢间米线铺好大间,又坐满人,以为实冇死啦就走左去(¯﹃¯)(提外话,宜家米线铺愈开愈多,仲要撞晒名,呢间我search左几次都search唔到立场🤔但见佢好似系集团式经营,所以都真系好好奇!)腩肉萝白小麻辣 $51首先叫左两杯冻奶茶走甜都冇走到甜~平时嫌麻烦我通常都会照饮的~但佢呢杯饮落都系满满嘅糖浆味🥲同普通奶茶都有段距离。至于碗米线🥲腩肉都变左猪软骨🥲而佢猪软骨同平时食开嘅质感都有啲分别,明明佢嘅软骨仲系好有咬口,但出面已经腍到唔系好食得出肉味ಠ , ಥ至于米线偏软,都唔系我中意嘅质感。最好味应该就系萝卜了🥲见到间餐厅坐满晒人,我都好怀疑到底系我黑仔到咁定附近街坊冇咩选择?但我已经冇勇气去试第二次喇🥲🥲🥲但我会话,米线铺咁多间,可以肯定嘅系好食过佢嘅一定好多!IG美食推荐post就见得多,呢个post我都只系打黎提醒下有缘睇到嘅人,做决定
腩肉萝白小麻辣 $51
IG美食推荐post就见得多,呢个post我都只系打黎提醒下有缘睇到嘅人,做决定前真系要三思~我下次点都会死等丽江㗎!
推荐指数 ❤️🔥/5
Ps 呢粒心心系送俾勇于尝试嘅人㗎~