2021-02-05
沙田比较少黄店手摇,难得拣到一间,但点知不似预期~有少少失望🤏🏼😔环境方面,望落店内嘅装修都几靓,好适合港女打卡🤭大家有兴趣都可以到此一游😂今次可能拣唔啱饮品,如果大家试过其他饮品系好味嘅,欢迎留言推介🤩==============================🧋 我想和你无所事事 @idle_awhile📍 沙田横壆街2-16号沙田中心3楼19号舖 ⏰ 星期一至日 11:00 - 21:30==============================1️⃣【火龙果乳酸梳打 配黑糖珍珠】$34见佢系新推出嘅饮品就想试吓🤩饮落怪怪地🥴成杯净系饮到梳打水嘅味,乳酸味都无乜,虽然有好少量嘅果肉,但火龙果味偏淡,唔讲完全唔知饮紧火龙果饮品🥱珍珠都算唔错,几有咬口,唔会太淋,系唯一嘅正常😥整体味道偏差,唔建议大家嗌呢杯😖(🔥怒饮指数:5/10).2️⃣【 GG屎桥泰式珍珠奶绿茶】$28见佢个名咁搞鬼,又见佢个泰式奶茶就心心眼左😍平时成日见泰式奶茶,泰式绿茶又真系好少见,就试下佢系咩名堂啦!小编叫左微糖少冰,但原来泰式绿奶茶阵味真系唔系个个钟意😶个人觉得怪怪地,都唔知点形容呢只味😶系绿茶甘甘地,再加奶嘅
🧋 我想和你无所事事 @idle_awhile
📍 沙田横壆街2-16号沙田中心3楼19号舖
⏰ 星期一至日 11:00 - 21:30
1️⃣【火龙果乳酸梳打 配黑糖珍珠】$34
见佢系新推出嘅饮品就想试吓🤩
珍珠都算唔错,几有咬口,唔会太淋,系唯一嘅正常😥
整体味道偏差,唔建议大家嗌呢杯😖
(🔥怒饮指数:5/10)
2️⃣【 GG屎桥泰式珍珠奶绿茶】$28
见佢个名咁搞鬼,又见佢个泰式奶茶就心心眼左😍
小编叫左微糖少冰,但原来泰式绿奶茶阵味真系唔系个个钟意😶
个人觉得怪怪地,都唔知点形容呢只味😶
系绿茶甘甘地,再加奶嘅甜?但又唔系好夹咁😂
可能本身泰式奶绿茶阵味真系咁😂
珍珠唔系黑糖珍珠,所以都无乜味,得个咬字😂
如果有得拣,就拣啲大路啲,心情唔洗好似过山车咁🤦🏻♀️
(🔥怒饮指数:4/10)
🔥评分:
仲有其他分店 以下地区比饿到嬲嘅大家作参考😡
💛九龙区分店 #hangry九龙
📍九龙湾伟业街33号德福广场2期平台P39A号舖
💛新界区分店 #hangry新界
📍将军澳唐德街9号PopCorn商场二期1楼F96号舖==============================
💢 OpenRice外卖自取8折!
💢 foodpanda外卖自取8折!