琴日同男朋友去瀛丰食左生蚝放题,失望而回,D嘢根本食不下咽…生蚝一次限Order三只唔止,仲要等十几分钟兼有蚝壳 ……一入到去系茶记Feel, D甜品见到都唔想食 职员态度差到爆…😡所谓嘅生蚝放题原来只系每人一次限Order三只,仲要等好耐😬埋单仲要694…好似食左垃圾落肚咁 连刺身拼盘都食唔完,D手卷见到个卖相都唔想食啦 食左大概1个钟头4个字到就开始催人埋单,得收现金同FPS🙁连Credit Card都冇…真系大伏,破坏晒我地纪念日嘅心情 大家可以唔洗试。然后食完我上网揾呢间嘢,原来好多人Feedback都话食物中毒同埋腹泻,应该感恩自己中有命出返黎😕😤 咁嘅Quality,即使系黄店都唔会Support你,第一次见到咁冇良心嘅餐厅,毫无道德。