2008-11-23 3 浏览
以前我成日以为要多人排队嘅食店先好去食, 经验话我知, 实在系错哂啦~但系明明系星期六晚市最旺嘅时间竟然冇人等位兼有空枱, 唔通依家经济真系差成咁?咖哩角$45 又真系几得㖞~记得点埋d酱汁, 乜得佢咁鬼match架唧~劲多肉碎同劲重咖哩味, 微辣串烧鸡 / 牛 $45@ 感觉上牛好似惹味d(个人认为) anyway, 沙嗲汁先系主角, 比友人用黎劲点薄饼, 美人照镜!!!烧羊脾$70 本人觉得最gd嘅一味, 绝对可介绍比钟意食羊但又唔系好食得辣嘅朋友, 又嫩又膻 I'm loving it !!勿道拿士羊$60 系我话叫嘅~冇念过咁Q辣啰~两粒椒....成枱人都认为呢个系劲辣!!!辣到我想哥斯拉呀!!!! 吓到旁边友人差d要去揾水喉~咸鱼茸炒通菜$45 都嫩口嘅, 冇乜特别~白咖哩牛腩$55 我见识少, 未见过咁深色嘅白咖哩, 食左都冇乜印象, 净系记得个肉几淋~椰汁鸡$55 既然成枱都唔食得辣就叫返d甜甜地嘅顶住先啦, 我净系食过d汁, 算系不过不失咁啦, 友人话咁多个最好味系呢个添㖞~(唔食得辣嘅朋友又可以一试啦~)日式海鲜炒乌东$65 湿湿地好细碟, 不过承认𩠌系

咖哩角$45
串烧鸡 / 牛 $45@
烧羊脾$70
勿道拿士羊$60
咸鱼茸炒通菜$45
都嫩口嘅, 冇乜特别~
白咖哩牛腩$55
椰汁鸡$55
日式海鲜炒乌东$65
湿湿地好细碟, 不过承认𩠌系算多嘅, 但系觉得多油咗d

P.S. 8个人叫咗9样𩠌仲加咗饭, 印度薄饼
(烟烟韧韧都唔错吖~)同油葱饼
(绝对系难食!!!)都系唔够食嘅~!!!!cos 毎碟𩠌份量都系好少, 都靠汁捞饭先会饱啰~我咁细食都劲饿, 真系"邓"d男仔闭翳 ....
不过亦因为方便就脚, 环境舒适(比起重庆), 加上佢咁嘅辣度(未试3粒椒), 我一定会带男友再黎食多次至得!!!
8个人埋单Total $576~
  • 咖哩角
  • 烧羊脾&印度薄饼