2022-04-28
新开幕又有咁多报道,即管去试试。唔知犹自可,一读就出事。午餐同一班同事去食,订咗位,系唔洗等位就可以直接入去。带位个位,有阔落地方唔行,偏偏要带人行满有人嘅行仔。坐低都谂左好一阵,终于谂好嗌乜嘢,谂住叫附近个侍应落单,举极手叫佢都好似望唔到咁,好啦终于望到,终于落咗单。等左一阵,有个黑口黑面𠮶个侍应放两碟前菜上枱,「Parma ham、沙律」,但我哋只系叫左一个set,冇理由咁笋有两个前菜,好心同黑口黑面𠮶个侍应反映只得一个set,系咪有晒两个前菜,佢反问返我哋叫咗啲咩,我地真系冇记低,个黑口黑面嘅侍应用好不情愿嘅面口喺个袋度攞出iPad check下订单,之后即攞走左个沙律。我哋都呆咗一呆,冇谂过喺呢个level嘅餐厅食嘢都会俾人凶。Pizza上面自动加🦟不在话下。Main course都系食完Pizza30分钟后,催单仲要等多阵先上菜。好在Main course牛面系好味嘅,配上creamy嘅白汁。餐饮柠檬特饮落重料,酸到咁嘅样😣。甜品芒果布甸不过不失。食完所有嘢之后,叫左埋单。又系黑口黑面𠮶个侍应出现,俾左张单我。忆述坐我对面𠮶位同事讲,黑口黑面𠮶个侍应系hea加冇望住我有冇接到
Pizza上面自动加🦟不在话下。
餐饮柠檬特饮落重料,酸到咁嘅样😣。甜品芒果布甸不过不失。
食完所有嘢之后,叫左埋单。又系黑口黑面𠮶个侍应出现,俾左张单我。忆述坐我对面𠮶位同事讲,黑口黑面𠮶个侍应系hea加冇望住我有冇接到张单咁俾我。收左张咭去埋单返嚟,直接俾晒咁多张单(我地一共三枱),话「三张都系你哋嘅。」咁就想走啦。
咁嘅服务态度,我谂起澳牛啲侍应。