餐厅: 南海一號
资讯:

2022-10-12 498 浏览
呢日喺國際廣場搵食,記得樓上有間環境唔錯嘅中菜-南海一號,朋友就建議上去睇睇,中午一點上到去,感覺環境裝修新派,樓底頗高,貴氣迫人,2人被安排圓桌梳化位,但座位唔知係咪已經身經百戰,坐落好淋,成個人好似坐左落去咁好唔舒服,侍應無問茶,直接就開左壺人參烏龍,粵式無茶揀好似感覺怪怪我地2人㨂左$198/位任食點心,2個人成個餐牌叫晒黎試,但整體黎講,佢啲點心出品完全唔掂,唔知係咪出面啲點心工場交貨,唔係店嘅點心師傅做,出品好難食,至於其他食品都係唔好食,老實地,除左個環境,食品根本唔值價,試一次就夠,永不回頭,尖沙咀飲茶食點心,我都係去返利苑或者The One 煌府好過,平時2個人8款食品,一定飽,至少質素一定好過南海一號,呢度真係可一不可再