2024-05-07 3204 浏览
话说我今日放假,我见好多酒店都full晒,呢间就有位,咁同埋女朋友同埋妈咪一齐食母亲节饭啦,其实以前好耐之前食过一次我觉得几好食,相对嚟讲个价钱系OK嘅,跟住中间都食过几次都冇乜大问题,点知今次帮衬就赖嘢,我食冻虾同埋冻龙虾就觉得最好食,但蟹脚完全唔新鲜,我系六点左右到,谂住啲嘢会新鲜啲,点知全部都好似整咗响度好耐咁样,啲菜又黄色嘅,啲嘢都系冻晒,虽然系星期一啫,但系冇理由全场得几台㗎,原来真系因为啲嘢食问题,第一轮嘅嘢食都食唔晒,想佢有第二轮都几难,我谂大部份嘅嘢都系倒晒佢,其实不如唔好开啦,悭返啲,我仲要忍住脚痛call的士出嚟,谂住约咗就唔好失约,早知唔出嚟悭返好多,落楼下酒楼我谂仲好,仲平,下次真系要听吓BB讲❤️🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻我谂我唔会再帮衬,大家可以试吓
2024-05-07
庆祝纪念