2023-02-24 622 浏览
想食越发好耐,但每次唔系劲多人排队就系已经卖晒,今次终于畀我食到喇~ 招牌牛柳牛丸粉: 呢个可能系佢地最受欢迎嘅粉喇,同一时间入座嘅十居其九都系叫呢个,如果以 $100 碗粉嚟计,佢个卖相同份量其实唔算好好,不过,佢个汤头就真系做得唔错,比起其他越南粉嘅铺头,钟意佢唔会太过油,亦唔会太浓味,牛柳同牛丸都好好食,佢跟埋个粉仲有啲油炸鬼、青柠同椒丝,先饮一啖原味汤再加青柠同椒丝可以好饮到中间嘅变化,如果肉嘅份量可以多少少其实都近乎完美。招牌越南脆春卷: 佢地嘅小食都系好出色,春卷上枱热辣辣,外皮非常之脆,用菜包住嚟食加埋入面唔同口感嘅菜料,食得好爽~ 越发牛油鸡翼: 呢个亦系出色,佢同坊间食开嘅越式炸牛油鸡翼好唔同,佢系鸡翼面有蜜糖再喺上面有好多炸蒜粒,又香甜又辛口,好食!越南滴漏咖啡: 本身谂住都系正路野叫杯野食下,点知都有啲惊喜㖞~! 平时饮越南滴漏咖啡 经常都会阵苦涩味,但系佢呢个又无乜,仲有阵甘味,捞埋炼奶再甜的,好饮~! 唯一嘅问题,就系一坐低就已经话 蕃茄蟹檬 已经卖晒,唯有下次再睇下有冇机会食到喇~。

招牌牛柳牛丸粉

招牌越南脆春卷