以后睇一间餐厅,记住睇啲人负评讲咩,有最坏打算先好去今次无睇,中左伏!本身初三加情人节,预无乜餐厅开,佢又比book,不过要deposit $500,咁就试下喇门口个餐牌价钱合理架,一入到去,得几款野拣,餐牌唔同晒,咁都算喇....试下啰咁叫左个$6xx既餐,加少少野食,如是者叫左成个钟,先黎少少野食,果12件寿司,真系好一般,如果同样价钱,我觉得大家100%有更多好选择!如果阁下良知行先,千几蚊好唔好食都唔志在,当支持人既话咁都可以既....食左成个钟,啲野先黎左少少,见到隔离两台啲人都话唔再食,即刻走,我都决定走,未黎果啲cancel 左佢,呢间唔会有下次!唔系打手,所以无咁多图睇,其他人既负评其实同我心想既野差唔多!
以后睇一间餐厅,记住睇啲人负评讲咩,有最坏打算先好去

今次无睇,中左伏!

2021-02-14
  • 唔洗试!唔推介