2014-10-24
1977 浏览
其实初初开业来过,那次用餐觉得不过不失,于是昨晚同好友想吃吓鸡煲,又近近地来这里,唉真的唔写这食评,个心都唔舒服啰!又系差到无朋友的餐厅。首先,我和朋友去到是8点,我见到得两桌客,加埋够4人 ,都有些震震地,点会咁静架 ?算啦 老友不想换场,照入去吃好了,加埋我地两人得6个客啫,都甩单甩到叫咩都唔来咁,牛肉每碟3片咁大把 仲要划三次先来一次,其他菜划亲都好像是旦拎些出来咁,宁宁碎碎的,叫十样就来4款!咁既水准我真的唔敢想像可以招呼多几桌客人啰最惨系d 食物又唔得 ,牛我们只吃了6片,因划极都唔来兼都唔好食又无味,我们都索性不划,唔吃了。脆脘鱼不脆又多骨到飞起,真系食紧唔讲得野,好危险啰成晚得个菜似番碟𩠌之外,我真系无野可以有兴趣吃第二件,先别说样样来得小又甩单或无来这个point !再计埋就只可以闹爆收场“而中途有一桌人有两个朋友来了,结果4人倾计的声浪大到像立体声的耶,这小小的店,又窄又细,环境真不好坐,最衰就系你无法把注意力分散在食物上,结果,咪会好像我咁,连都不想拿起,个心就一直数算这里的差.....直至埋单!两人$414-又贵又不值,那些一旧水的火锅放题都好过这里。
又系差到无朋友的餐厅。
两人$414-又贵又不值,那些一旧水的火锅放题都好过这里。