2008-02-10 12 浏览
今晚系爹地生日,因为新年食咗好多油腻的食物,所以今晚就准备食d清d的食物.睇见这间好似咁多人去,所以昨日已book好枱7点去.晚上6:50pm已经到咗,点知无枱,我同老公坐在外面等咗最少15分钟先有枱,好多人吔!我地张枱等佢收拾都等咗好耐,仲要俾少咗两份碗筷,"吹"咗侍应3次先有人攞俾我地,仲要少咗两只碟!唉!都唔知佢地点做野.到叫𩠌,一心黎到食顺德野,一定要试炒鲜奶或佢地出名的炒豆浆,点知个部长不停话今晚太多人做唔到,起码要等1个钟都做唔到,好失望!谁知我地之后见到我地隔离两枱都有叫而且唔驶等1个钟就有得食,真系太太太太过份!这个部长只系在讲大话.5个人叫咗5个𩠌:1.啫啫生菜鱼球煲:好热好味,但超油!而且要我地"吹"咗侍应部长3次先上到.2.碧绿烟肉炒牛柳:好油,唔热,唔知系咪煮完唔记得攞出来.3.瓦煲焗鱼嘴:好干,d鱼嘴的肉炸到干晒,第1个煲上时冻冰冰,完全唔似煲仔菜,话俾侍应听叫佢换过,等咗一阵换上另外一个热d的,但都系唔系好得.4.好味香檀骨:全餐饭可以话系最好味了,不过同其他几味一样,好油,而且份量都全部好细.5.铜盆姜葱焗走地鸡:这个系部长介绍的,半只鸡已切碎,都唔知系唔

5个人叫咗5个𩠌:

2.碧绿烟肉炒牛柳:好油,唔热,唔知系咪煮完唔记得攞出来.
5.铜盆姜葱焗走地鸡:这个系部长介绍的,半只鸡已切碎,都唔知系唔系半只,姜葱已经焗到㶶晒!

我地仲叫咗四碗白饭,$10一碗,都几细碗架!茶介五人共$55,咁既服务真系不值!

5人埋单$528,一点也不平,食物味道只是普通,服务咁差,我一定唔会去下次!