2010-03-14
星期日晚上,发现新城市间间都好多人等位,本来想食I THAI,但佢冇餐所以放弃左,见TUTTO有SET又好似OK,于是入去试下叫左个330左右既餐,有汤,1个意粉同PIZZA餐汤︰叫左一红一白,杂菜汤仲OK,忌廉汤冇味既,十足十面粉糊一样!烤鸡凯撒沙律︰睇落OK,个SAUCE冇咩味,只系个好一般既沙律,烤鸡都几好,唔o鞋海胆墨汁海鲜意粉︰海胆只系面头2块仔,个意粉唔系AL DENTE,而且好咸,落左好多油,食完个碟油淋淋,好恐怖呀!鹅肝西冷PIZZA︰呢个算成餐最好既一道菜,都真系有一粒粒鹅肝铺向面,不过之前食既意粉太油腻,呢个食左一件都冇食啦!最后叫左佢打包,好过浪费既~服务除左门口带位个位先生同斟水既姐姐外,其他人都系目无表情,叫卖单唔知点解可以等足差唔多十分钟,俾3百几蚊咁既食物质素同服务,唉~简直系浪费左我一个美好既晚上!
叫左个330左右既餐,有汤,1个意粉同PIZZA