2024-06-27 524 浏览
日式打边炉😆最近唔想煮饭,所以去咗「牛摩」😆无论系食材定系环境,都真系性价比好高。首先呢,佢哋嘅食材真系非常新鲜同优质!有牛舌、豚肉,仲有顶级和牛!每一种肉类都好有肉质,又好味,真系令人一次食唔够。😜唔同餐可以任点唔同嘅肉,包你食到饱🤗加上各种时令蔬菜,例如生菜、粟米等,味道好清新,又能够平衡吓肉类嘅重口味。令你可以食到非常均衡嘅餐饮。🤭另外,我最钟意佢哋雪糕任食,可以随时拎要多少就有多少,无论你喜欢咩味道嘅雪糕,都可以任食到饱,仲可以唔同flavour配搭,真系太爽喇!😆😆😘作为打边炉嘅必备,🫡我哋仲点咗佢哋特色嘅酱料,真系无话两样!每一款酱料,无论系秘制麻油汁、豆瓣酱,定系蒜茸汁,都好滋味,完全配合到打边炉嘅口味。😁除咗以上嘅美食,佢哋仲有各种特色嘅甜品任食。例如果冻,以及唔同口味嘅蛋糕等等,每一个都好好味,好满足!😋😋
日式打边炉😆