2022-07-02 17 浏览
女人就系咁👩🏻😛又想瘦又想食又话减肥又要食 😚🤪Ladies !!💗而加有好介绍 渝味晓宇生酮火锅🍲就啱晒想减肥 想食又怕邪恶进行紧生酮饮食嘅朋友👩🏻👱🏻‍♀️👩🏼‍🦳👩🏼‍🦱👨🏻食最少嘅碳水化合物🥢 从而吸取足够嘅脂肪同蛋白质 🥚佢哋仲有Keto汤底同非Keto汤底啱晒不同人士🍲🥢我钟意佢嘅养生花胶鸡锅🐔😍汤头够浓郁满满三黄鸡汤🥄🥄鸡汤同好rich嘅花胶 鸳鸯锅🍅另一面系蕃茄汤底 二个味都可以试晒😘我叫左美国Prime牛小排🥩黑豚腩肉🐖美国桶蚝🦪鲜鹅肠🦐手打虾滑🥕萝卜 仲有佢哋个海带面🍜呢度最好嘅系所有嘢食都可以叫一份或者半份 叫半份就可以试多啲其他款式 🍹洛神花鲜橙特饮 🍹🫐🍓生酮杂莓梳打 够晒refresh😙 好贴心 🫧🎀女士们一份食唔晒半份就啱啱足够 仲准备埋一次性围裙 啱晒我呢啲容易整污糟嘅人😛😛😛😛

我叫左美国Prime牛小排🥩黑豚腩肉🐖
美国桶蚝🦪