餐厅: 牛奶冰室 (廣田商場)
资讯:

麻甩专员无论快餐定连锁店都会照食,今次带大家去呢间连锁店冰室食lunch专员见最近个天气有湿有热,叫左个麻酸辣鱼片头炸响铃米线($55)连热饮谂住可以开下胃口大概等左13分钟左右先上餐以卖相黎讲,碗米线都算有合格嘅分数,鱼皮头份量多,另外有两条炸响铃(但可惜其中一条上台时已经浸左入汤)以味道黎讲,汤底未见有突出,酸味过多但又唔见有酸菜(应该系加左醋?),辣味以死辣为主,食唔出有层次嘅辣味鱼片头可以,一碗有6粒算系几多但可惜响铃唔应该放入汤到,如果分开上就会比较好,因为未开始食嘅时侯已经淋晒另外汤内佐料应该有一堆炸大豆? 并唔系花生。配米线一齐食嘅感觉显得有少少奇怪,食唔出特别之处。麻甩专员系到提醒大家食米线都系去返食米线专门店好d不过当然下次有机会可以试下叫其他食物食啦----------------------------麻甩专员评分区店内环境: 6/10食物外观: 6/10食物味道: 4/10整体分数: 6/10翻食指数: 5/10 ----------------------------

大概等左13分钟左右先上餐
麻酸辣鱼片头炸响铃米线