(非会员)
2007-01-01 13 浏览
我地一行十二人去左呢间餐厅, 第一下的感觉就系间餐厅好浪漫, 气氛好好. 我地开始点野食, waitress都有介绍, 我地就跟住佢介绍黎点. waitress介绍0个阵讲到d野超好食, 咁我就满心欢喜咁等.牛油果沙津-- 不错, 但又未至于waitress所讲必吃菜色雅支竹(唔知有冇写错) -- 我觉得乜野味都冇, 就算点左佢d汁, 都系超普通. 每块叶只有根部少少的部分可以吃, d汁同吃既部分既味道系分开既baby chicken -- 正常, 没有什么特别, (但waitress讲到d汁超好味)juncle pizza -- 好野味, 值得一试海鲜意粉-- 成晚最好味的菜色, d 汁好好味, 意粉亦软硬适中我地每人消费$240, 但就冇人食得饱, 因为碟头实在太细. 虽然说每人平均消费要$400, 但我觉得佢地既食物唔值呢个价钱, 因为真系好普通. 不过如果食佢个环境又唔错既.
juncle pizza -- 好野味, 值得一试