2018-06-12 249 浏览
绝对唔系钱嘅问题,系质素!我地一行2人,分别叫左吉列猪扒蛋包饭同厚切烟肉卡邦尼,+$20配沙律餐饮一入到门口,带位嘅只手扫一扫讲句:随便坐。就算,问落单个位同事问题,佢好似唔想答咁,全程无人再refill 过水,啲嘢食黎到,要我地自己揾位畀佢摆,净系系到倾计同讲电话,咁请问加一服务费个服务系边?连最后走,都无要句bye~bye都无。唔系话畀左个加一,就要人系咁服侍,但系连丁点service 都无,好嘢!我谂而家呢个年头,服务点都会系顾客再返去帮衬嘅主因之一好喇,讲番食物,个蛋包饭系甜架!我知日本咖哩唔系辛辣类,但唔会系甜到好似落左糖咁吖麻!!?个卡邦尼黎到,第1:暖嘅,第2:个汁都系甜架!咩事?落错糖系盐?咁样食一食300几蚊,讲真,仲有好多好选择p.s 相片净系影左卡邦尼,因为觉得个碟好靓仲有杯绿茶latte 同个餐沙律
绝对唔系钱嘅问题,系质素!

一入到门口,带位嘅只手扫一扫讲句:随便坐。

咁样食一食300几蚊,讲真,仲有好多好选择

p.s 相片净系影左卡邦尼,因为觉得个碟好靓
仲有杯绿茶latte 同个餐沙律