2019-06-07 117 浏览
揾食贴士:星期日中午,唔使订枱,但系记得带够钱或者带支票,再唔系就要用支*宝俾钱。刚过去的星期日,系同学仔聚旧的日子,大家谂吓好似无一齐食过泰国嘢,不如就揾泰国嘢食。于是订咗呢间。我地叫咗:1。生虾:唔错,有干冰一齐上,够冻。虾的质地好爽,好新鲜。2。冬阴功: 个人觉得一般,个辣比较死,无乜层次,但系只系个人喜好,唔系个厨的问题。用料足而且质量好。3。火焰鸡:其实系烧鸡,但系上枱时即时点火,所以大家一齐举机影相,呢个系味觉同视觉享受,一定要叫。4。虾饼: 炸得好好,口感唔太肥腻,而且好有虾味。5。青咖哩:唔错呀!香料同咖哩的味道好平均,唔系好似其他地方咁只系一碗绿色的水。6。柚子沙律: 好醒胃,柚子都唔苦其实服务员态度好好的,我地成班人坐咗几个钟都无点面,只系去到最后付款方法唔太方便。

1。生虾:唔错,有干冰一齐上,够冻。虾的质地好爽,好新鲜。
4。虾饼: 炸得好好,口感唔太肥腻,而且好有虾味。
6。柚子沙律: 好醒胃,柚子都唔苦

泰式青柠茶