餐厅: Casky
资讯:

2021-12-16 1655 浏览
午餐餐牌报称有四个选择:芝士pizza鱼意粉猪肉眼扒牛柳午餐未够1点去到,姐姐话冇晒猪鞍,意粉剩一,望下餐牌,乜有猪鞍咩?原来系冇晒猪,拣完𠮶一客意粉,即系得返pizza同牛柳🤦🏻‍♀️OK咁牛柳啦~落order时姐姐先话冇晒牛柳转左做牛嘅横隔膜下面旧肉,咁即系又唔系牛柳嚟😐究竟呢度仲咩食不如唔好叫我拣直接俾我食算啦……前菜系少少沙律加两只唔知煎定炸饺子,饺子好似唔熟咁嘅硬度鱼意粉系汤上咁样,食食下仲有锡纸包装碎屑牛乜乜筋脉缠身,配菜清水烚嘅,俾牛乜乜搅到暖暖地嘅Parma ham口感有啲呕心食食下有walk in客入嚟,见到佢地有得叫意粉,唔系话剩一咋咩?乜咁嘅?
午餐餐牌报称有四个选择:
芝士pizza
鱼意粉
猪肉眼扒
牛柳

前菜系少少沙律加两只唔知煎定炸饺子,饺子好似唔熟咁嘅硬度
鱼意粉系汤上咁样,食食下仲有锡纸包装碎屑

乜咁嘅?