2008-03-21
o系鸭利洲住左都一段时间, 唔系auntie 介绍都唔知咁近屋企有间野食扒. 但唔明点解咁多笑脸.坐左一阵都冇水饮. 杯就有喇, 但冇水既. 催左两次先有啖水饮. 落order 落错晒. 都唔紧要, 但招牌菜都可以冇入货. 真奇怪.几经辛苦落完order, 上菜既次序真系令人惊讶!先来一个冇罗马生菜, 冇面包粒, 冇沙律汁, 只有几滴醋既\"凯撒沙律\", 明明十几人, 只上两盘生菜就算. 然后上主菜. 有人忍不住开始食, 点知食完都仲未有汤, 向老板催先发觉原来系\"漏左\" 上汤.牛尾汤- 冇牛味, 冇肉, 只有汁, 但清到冇味的, 连酸甜苦辣都分唔到白汤- 唔敢话系咩汤, 因为只见到系白色, 但味道很怪主菜叫左牛肋骨- 七成熟都可以有血水流出来, 唔单单系红肉咁简单西冷牛扒- 都系要七成熟但感觉却系香口胶, 一百五十蚊只系有8安士连甜品同餐\饮都只系不过不失, 收一百五十一个餐\, 去金雀食都有找啦, 再唔系出香港仔食扒王之王都冇咁嬲. 唯一争回分数的只有落力的女侍应, 解答详尽又有礼, 态度一流加分. 可惜的是, 服务如何好都冇用, 毕竟食落肚的系食物而不是服务态度.
几经辛苦落完order, 上菜既次序真系令人惊讶!
白汤- 唔敢话系咩汤, 因为只见到系白色, 但味道很怪
主菜叫左
牛肋骨- 七成熟都可以有血水流出来, 唔单单系红肉咁简单