2018-05-18 731 浏览
桥香园一直到系我喺中环返工时的最爱之一,爱吃它的牛肝菌,接受小店的服务是九流。 但一排无去今次再来时,d服务真系..每况愈下到不可接受的水平。 我坐中间枱近走廊位,原本都预左俾人撞几下,点知宜家d侍应系目中无人般不停咁走来走去,唔会话尽量避开你而系好似无感觉咁不停撞开你。我张枱都逼到我大腿两边都就掂到隔离位,咁你地都要尊重体谅下食客。我未食完,隔离位食完走左,侍应喺我身边系咁扫枱执枱都算啦明白嘅,佢刚执完隔离包过鼻涕嘅纸巾,突然佢用同一只手拿起我只碗然后抹枱再放低返我只碗,我真系眼都突埋,我话我未食完㖞,佢话佢知。我真系火都黎,咩胃口都无晒走人。我尊重你是小店要坐逼d忍让下,一直支持你们,但你地有无尊重过食客? 以前可能有,宜家完全无。咁我亦唔需要再来。