2008-01-11 9 浏览
睇见咁多人排队, 咁多笑面食评, 终于一试, 失望而回.两个人食左三百四十几蚊. 炸物好食. 面豉汤好重萝白味, 但系算好味.但系讲到寿司, 我就觉得真系麻麻, D饭一夹即散, 鱼生亦唔新鲜, 正常系滑身既三文鱼, 会变到鞋口干争争咁离谱.服务亦算系无乜, 就算我去个阵系夜晚十点半, 好静, 都系唔会招乎你, 我坐Bar台, 我用左隔离支铅笔(个位无人坐), waitress一声不响抢左去, 吓呆左. 系临尾埋单数碟数得好清楚抵赞.卫生亦系唔得, 成日有食物唔盖\好. 生熟食物由同一个寿司bar师傅递俾你, 虽则话系食落肚都系一样. 但系你整个阵都系用同一只手无洗到既手架麻... 仲个个讲晒日文咁, 要求仲咁低, 唔系好得.而环境, 有D推介食物牌设计唔靓, 手写得好求其, 字体亦难睇. 唔似个彩色Menu咁靓. 灯光在门口order台有种up dup感觉, 唔光猛亦唔系阴暗有格调.至于价钱, 以同价黎讲, 有好多更好既选择.
睇见咁多人排队, 咁多笑面食评, 终于一试, 失望而回.

至于价钱, 以同价黎讲, 有好多更好既选择.