2022-12-26
圣诞节正日谂住系湾仔揾间平平地,环境靓小小既既餐厅同屋企人食,冇谂过质素可以咁差。。。小食嗌咗两份烧猪颈肉,同两份鹅肝多士。首先,个猪颈肉好韧,然后件鹅肝劲细块,亦都系我食过最难食嘅鹅肝。。。有阵臭嘅油溢味。。。主食嗌咗两份牛扒,又系好韧,仲要唔热。仲有嗌咗一份芝士龙虾意粉,呢个相对比较好,不过龙虾都系有少少腥。我哋仲有嗌咗份烧春鸡,汁嘅味道系ok既,鸡肉都嫩滑既,但就比较干。然后谂住set dinner包咗个甜品,好期待,点知原来个甜品就系一人一球雪糕。仲要本身我哋系嗌咗两份曲奇,两份朱古力同一份绿茶,佢嚟咗两份朱古力同一份曲奇之后,同我哋讲冇晒曲奇,得返云呢拿同绿茶。仲要一开始俾错云呢拿我哋。。个雪糕系唯一一样好食既野。呢间餐厅整体质素都好差,绝对唔会再去。。
呢间餐厅整体质素都好差,绝对唔会再去。。