2017-10-21 501 浏览
附近返学,谂住近近地就试下食尼间,加上见到食评好似唔错,就决定食尼间。因为时间尚早,就决定食下午茶,价钱几平,唔知好唔好食呢。我叫左原茄烤猪扒焗珍珠饭同好特别既热柠檬菜蜜。因个名特别,平时饮得多菜蜜,但加柠檬,我第一次见,所以叫左黎饮。一黎到就即刻试,第一啖好似唔错,但试真d,发觉2者唔多夹,仲酸酸地,定系要加糖?但已有蜜糖系入面@@?我唔建议饮尼个,因为要加6蚊,唔多值,建议不如叫番热柠水仲好等左廿分钟终于黎左,以为好好食。。。点知除左茄子之外,其他难食。珍珠饭同番茄汁完全唔夹,好似分开上,即系珍珠米还米,汁还汁,味道分离晒;另外,猪扒虽然多有三块,但除了第一口外,其他都好“un”好难咬到;仲有半热半暖。。。感觉有d生米,饭既口感麻麻,定系正常珍珠米系硬的?希望有待改善。Ps.咁岩餐厅厕所维修,佢有格系共用厕所(其实而家系唔系潮流热门,都系女仔用厕格,男生一推门就见到用尿兜形式?)接近尿兜旁有梯,有大型垃圾筒,有厕格。。。其实果间似杂物房多d。。。环境比较恶劣希望 贵餐厅尽快维修完厕所。整体唔会再帮衬。

因为时间尚早,就决定食下午茶,价钱几平,唔知好唔好食呢。

我叫左原茄烤猪扒焗珍珠饭同好特别既热柠檬菜蜜。

希望 贵餐厅尽快维修完厕所。

整体唔会再帮衬。
2017-10-20