2019-10-31
经过见冇乜人,快快入去食个lunch,叫左一个香茅鸡扒檬粉,落单时,职员佢已经覆错单,我已纠正一次,点知最后都系错,黎左个香茅鸡扒河粉,我系唔食得河粉,食完会胃痛既,所以我落单时已经再三强调系檬粉,最后竟然都系会错。我已经即刻客气同佢讲黎错左,佢拎起张单,答我张单系写河粉,完全冇谂住换俾我😒 大佬丫张单你落既,你听错,咪会错啰😨 系个客既错吗? 佢最后讲左句唔好意思就行开😤😤😤 我又赶时间返工,最后$60食块鸡扒走人,d河粉一啖都冇食,因为我真系唔食得。ps.坐我对面果位小姐都有错单,人地叫春卷河粉,佢就咁俾春卷人地🤷🏻♀️我明白如果要换,就会浪费左d河粉,但个客真系唔食得河粉,你都有责任去处理,而唔系就咁抛低句唔好意思,就好似唔关你事咁,如果你地系错黎左碗猪扒檬粉,总之唔系河粉,我都食得到就冇所谓,同埋如果职员态度好d, 我就咁$60食完块鸡扒走都冇咁嬲,依家就真系谷鬼气,所以冇下次。至于食物味道,老实讲,唔难食,又唔算好好食既,普普通通啰,如果减少少咸会再健康d,正正常常一餐咁啰😒😒😒😒 同埋大家帮衬时真系要睇清楚张单,唔好谂住自己再三强调,人地就唔会听错,因为有d人系听唔到野既,
至于食物味道,老实讲,唔难食,又唔算好好食既,普普通通啰,如果减少少咸会再健康d,正正常常一餐咁啰😒😒😒😒 同埋大家帮衬时真系要睇清楚张单,唔好谂住自己再三强调,人地就唔会听错,因为有d人系听唔到野既,唔系到时好似我咁一肚气😤😤😤😤