2021-04-02 408 浏览
1/4我地三人经过荃湾到路德围想食泰国嘢,见有两间,下面果间经已爆场,最尾去左楼上呢间食。我地点左八样菜,全部都中规中矩,无乜特别好食,最后食到条泰式柠檬乌头,味道超腥同d肉系*梅*嘅,即时向一位疑似老细著灰色衫戴眼镜嘅人投诉,但系佢嘅反应话之前几台客食乌头鱼都冇问题,转头走左去人地无问题唔代表我呢条鱼冇问题,感觉好像比钱贴难受,佢完全无想过解决问题,到埋单时候佢当然唔会谂住行过嚟,叫左个男仔过嚟埋单,咁我地当然要睇清楚会唔会计错数啦,咁个男员工眼神就不耐麻烦咁,之后再揾第二个女员工过嚟比我签名,我觉得真系好奇怪最尾大家可以留意下佢地d员工无嘢做时系在玩电话,埋单后一句多谢都冇,现在嘅服务态度系咁㗎咩
2021-04-01