2019-06-23 170 浏览
夜晚八点几,葵广几乎度度都排队,是但有位坐低就食。一坐低望个餐牌觉得唔系好对路,系好_贵。几年前返学久唔久会去葵广用餐,价钱都唔会咁贵,可能通涨喇我唔知。出黎做野之后冇话就住黎食,但今次真系食唔落,价钱根本系一间伏店!讲讲食物,2人食,鱼仔翅$24,ok正常唔难食,都唔好食,份量都唔多;辣鱼蛋$11,5粒细鱼蛋,重要辣系倒d透明汁落去,系咪我对辣鱼蛋认知有错误?你老板$11蚊比5粒人会唔会黑心左d?重有个猪软骨面$45,都系hea,能果腹啰,但系落单果阵个auntie问饮唔饮野,加6蚊,紧系话唔加,佢补多句,呢家唔加一阵加就要收正价!哈哈,呢个咩玩法黎?期间限定吗?有见及此,这间唔会再食。

有见及此,这间唔会再食。