2022-10-15 722 浏览
呢间不嬲都系长龙店,搬咗新舖之后听讲条龙短左啲(但系实测都系七点未到已经要等位)食完明白点解会咁墟冚,份量大价钱平质素高(环境方面就颓小小)二百几蚊系捧住个肚仔走,真系大满足(温馨提示:千祈唔好谂住几廿蚊叫多两个前菜,佢哋啲前菜都系份量十足,唔好做眼阔肚窄大嘥鬼)嚟到必须要order名物烧牛肉,食肉兽觉得五成熟啱啱好,粉红嫩嫩的牛烧得香喷喷又有炭香味~食到停唔到口好多道𩠌菜都好精彩,精选啲特别吸引既介绍下:皮蛋炸虾饼比平时净炸虾饼更加滋味,出面系香脆虾饼入面系软绵绵既皮蛋,口感更为丰富生虾超爽口弹牙,重点系要点埋个酸辣汁更加鲜美,仲有脆卜卜既炸虾头好食~一个价钱,两种享受呢个炸鲗鱼又系好癫,好多好多既鱼肉炸到啱啱好,唔会炸到干争争唔知自己食紧咩,再加好多好多既青木瓜沙律铺系面,食落酸辣又开胃~呢个真系隐藏级唔系好多人叫,但绝对系正(谂吓,连叫青木瓜沙律既钱都悭埋,几抵😂)呢度仲有少有既白灼蛳蚶,口感嫩滑味道甘甜整体全部食物都好味,性价比好高,值得再光顾(不过下次要控制下叫少啲嘢食)

好多道𩠌菜都好精彩,精选啲特别吸引既介绍下:
呢度仲有少有既白灼蛳蚶,口感嫩滑味道甘甜
2022-09-19
  • 烧牛肉