Friday Cafe & Wine bar 📍上环孖沙街8-10号金满大厦地舖🕑 11:30 - 22:00🌟 评分:8.5 / 10虽然佢系一间cafe and bar mixed☕️但系食物都真系几出色😛咖啡同酒亦都相当有惊喜👍而且呢到布置得好有特色🤣店主应该系Iron man big fans🤭______________________________▪️黑松露野菌意大利饭 $138黑松露risotto 完全系值回票价!每粒饭粒粒分明,亦都做到risotto 适中既硬度,整体上好creamy但一啲都唔腻🤪黑松露味好香,份量都刚刚好😚▪️芝士肉酱千层面 $158中规中矩好传统嘅肉酱千层面😆同平时千层面唔同嘅地方系芝士稍为少,而且茄酱酸味会重少少🤏唔腻亦都好开胃,连平时咁细食嘅我都食得晒🤭▪️Baileys Latte $80平时饮Latte会叫热饮,但觉得沟咗Baileys好似都系冻饮适合啲😜值得一赞系Baileys 同 Latte 融合得好好,两者味道好夹,唔会抢咗另一种味🍻▪️VEDETT IPA $45应该系我饮过最易入口嘅IPA🍺好适合唔喜欢太重麦味同酒精嘅女士👍味道浓淡适宜亦都
Friday Cafe & Wine bar

📍上环孖沙街8-10号金满大厦地舖
🕑 11:30 - 22:00
🌟 评分:8.5 / 10

▪️黑松露野菌意大利饭 $138

▪️芝士肉酱千层面 $158

▪️Baileys Latte $80

▪️VEDETT IPA $45

应该系我饮过最易入口嘅IPA🍺好适合唔喜欢太重麦味同酒精嘅女士👍味道浓淡适宜亦都好香,作为呢餐dinner嘅餐饮系好合适😉
_____________________________