2018-03-07
之前睇到Facebook 新x期推介呢间西餐,因为有得玩氢气球🎈甜品!即刻去睇下 有咩好食!首先黎左餐包,餐包就一般法包切片但有reheat嘅! 但个牛油有少少特别,食落几香,有少少香草味!蓝鳍吞拿鱼他他•红菜头•蟹肉牛油果🥑沙律呢个沙律重点系个红莓汁同红菜头、吞拿鱼他他个味好夹。最高个层系吞拿鱼;尾二个层系红菜头唔好搞错!吞拿鱼他他同下面层牛油鱼要夹埋一齐食,食落无咁斋!油浸鸭脾意大利饭估唔到西餐都有鸭脾食!仲要大大只好似鸡脾咁。另外,虽然话油浸鸭脾,但都唔太油。见返饭嘅份量都唔少,又有唔少杂菇,食完好饱肚!呢个马赛鱼汤海鲜锅 DIY意粉海鲜锅入面有旧鱼肉。虽然唔太大,但食埋意粉岩岩好!海鲜汤味比较浓,食完鱼再放意粉落去,个汁唔算太挂汤,但咁样先岩岩好。如果挂汤会好浓味!另外我地都有点到甜品店员仲邀请我地食佢地新推出嘅氢气球甜品,味道唔太特别,但就好过瘾。
即刻去睇下 有咩好食!
蓝鳍吞拿鱼他他•红菜头•蟹肉牛油果🥑沙律
油浸鸭脾意大利饭
呢个马赛鱼汤海鲜锅 DIY意粉
海鲜锅入面有旧鱼肉。虽然唔太大,但食埋意粉岩岩好!